Goedkoop
Eigen voorraad
Gelijk meenemen
Contact
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    2e Paasdag open 12.00 - 16.00 / 1e Paasdag gesloten

  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Goedkoop
    Eigen voorraad
    Gelijk meenemen

    2e Paasdag open 12.00 - 16.00 / 1e Paasdag gesloten

    TV meubel Sem moreno

    Productomschrijving

    Introduceer een vleugje moderne klasse in je woonkamer met het TV-meubel Sem, een harmonieuze combinatie van functionaliteit en verfijnd design. Beschikbaar in drie verschillende maten (160 cm, 180 cm en 200 cm), biedt dit meubel niet alleen een stijlvolle oplossing voor je tv, maar ook extra opbergruimte voor al je entertainmentapparatuur.

    Diverse Maten voor Elke Ruimte:

    • Kies uit drie maten (160 cm, 180 cm en 200 cm) om ervoor te zorgen dat je TV-meubel perfect past bij de afmetingen van jouw woonruimte. Of je nu een compact appartement hebt of een ruime woonkamer, Sem past zich aan jouw behoeften aan.

    Stijlvol en Functioneel Ontwerp:

    • Met een hoogte van 45 cm en een diepte van 45 cm biedt het TV-meubel Sem niet alleen een perfecte plek voor je tv, maar ook een slim ontworpen ruimte voor het opbergen van mediatoebehoren. Het strakke design en de neutrale kleur maken het een tijdloze aanvulling op elke interieurstijl.

    Geïntegreerde Opbergruimte:

    • Ontdek de handige opbergruimte met twee grote lades aan de zijkanten, perfect voor het opbergen van afstandsbedieningen of andere kleine items. In het midden bevindt zich een groot vak met een plank in het midden, waardoor je voldoende ruimte hebt voor apparatuur zoals gameconsoles of stereoapparatuur.

    Georganiseerde Kabels:

    • Een slim kabelbeheersysteem zorgt ervoor dat je kabels netjes en georganiseerd blijven, waardoor je woonkamer een opgeruimde uitstraling behoudt.

     

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    TV meubel Sem moreno
    TV meubel Sem moreno

    TV meubel Sem. Mangohout met onde...

    TV meubel Sem. Mangoho...

    Op voorraad

    Deliverytime

    €350,00 Incl. btw
        Vergelijk 0

        Voeg nog een product toe (max. 5)

        Start vergelijking

        Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »